marți, 21 septembrie 2010

IUBIRE ȘI LUMINĂ



04.05.2014


Notiuni de baza Tipuri de masaj
Ce este Reiki?
Notiuni de baza despre REIKI, informatii pe care trebuie sa le stim despre METODA USUI DE VINDECARE NATURALA. In Japonia, cuvantul REIKI se poate folosi pentru a descrie orice forma de vindecare prin energie spirituala. citeste mai departe



Simboluri
Simbolurile sunt prezente in toate disciplinele spirituale, in astrologie, chimie, matematica, fizica, religie si in multe alte domenii. Le intalnim pretutindeni, in viata de zi cu zi, exista o mare varietate de simboluri, uneori posibil sa nu le dam atentie. In REIKI simbolurile sunt sfinte, sacre, transcedentale.
Energie
Despre "energie" se vorbeste in foarte multe feluri, facandu-se referire la energia electrica, energia calorica, energia eoliana, insa definitia energiei este mult mai cuprinzatoare.

Multi fizicieni ai cuanticii au explicat ca, la nivel atomic, tot ceea ce exista in univers este energie, vibrind si oscilind cu frecvente diferite.

Lumina
Inainte de a incepe descrierea chakrelor si metodelor terapeutice de purificare si echilibrare energetica a lor, doresc sa fac o precizare: premisa care sta la la baza procesului terapeutic, in terapia chakrelor care porneste de la un concept major al fizicii cuantice conform caruia - TOTUL ESTE ENERGIE - suntem facuti din energie si existam prin energie.

Chakre Navigate:
Inainte de a incepe descrierea chakrelor si metodelor terapeutice de purificare si echilibrare energetica a lor, doresc sa fac o precizare: premisa care sta la la baza procesului terapeutic, in terapia chakrelor care porneste de la un concept major al fizicii cuantice conform caruia - TOTUL ESTE ENERGIE - suntem facuti din energie si existam prin energie. Ceea ce, pentru inteleptii mistici care au trait cu mii de ani inaintea noastra, era un adevar incontestabil, dupa multe cercetari (Albert Einstein si David Bohm) este recunoscut ca adevar. Tot ceea ce exista este energie si exista din si prin CAMPUL DE ENERGIE UNIVERSALA care este infinit, nelimitat, inteligent si contine in SINE toate formele, manifestate si nemanifestate. Tot asa si fiinta umana este o parte fascinanta din imensitatea CAMPULUI DE ENERGIE UNIVERSALA si exista o conexiune invizibila prin care suntem legati cu toate partile sale.

CHAKRELE sunt puncte de conexiune sau punti de legatura intre corp si energiile subtile ale Campului de Energie Universala.Ele primesc, transforma si dirijeaza forme diferite.


Dr. Mikao Usui a introdus termenul Reiki (Energia Fortei Vitale Universale), ce defineste modul in care se realizeaza vindecarea prin Reiki, permitand energiilor vindecatoare sa circule liber prin palme.

Chakras - Vortex Energy Part 14 of 22
http://www.youtube.com/



2 comentarii:

  1. Foarte interesant,asi dori si eu sa fac un tratament reiki cu energie cosmica .am lupus din 73 si de la cortizonul pe care mi l au dat din 73,am probleme mari cu ;colocna ,articulatiile,incheieturi,am o vasculita lupica si asi vrea sa stiu daca ma puteti indruma .am toate analizele si tratament cu diagnostic ultimul de acum 4 zile.Astept raspuns,cu multumiri anticipat.F.F.interesant

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna ziua. Am citit mesajul si intrucat exista adresa de email pe pagina, va rog sa incercati sa imi trimiteti tot istoricul bolii si diagnosticul exact. Va fac cunoscut ca daca sunteti sub tratament medical il veti continua.Va trebui sa aveti o adresa de email pentru a exista contact permanent intre noi. Va astept.
    florentina,
    Maestru Reiki Usui Tibetan

    RăspundețiȘtergere